T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / GÜRSU - 80.Yıl Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu

MURAT EKMEKÇİ

.

            1979 yılında Muş Bulanık'ta doğdu. İlkokul ve Ortaokulu Bulanık'ta  tamamladı. Lise öğrenimini Bitlis Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı.  2002 yılında Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliğini bitirdi. 2002 Eylül ayında Bursa Osmangazi Ahmet Hamdi Gökbayrak Anadolu Öğretmen Lisesinde İngilizce öğretmeni olarak göreve başladı. 2004-2022 yılları arasında farklı okullarda öğretmenlik idarecilik görevlerinde bulundu. 08/09/2022 tarihinde Bursa-Gürsu 80.Yıl Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu Müdürü olarak göreve başladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

 

 

DEĞERLİ VELİLERİMİZ

 

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ

 

Neden İmam-Hatip Okullarını tercih etmeliyiz?" İmam Hatip okulları bizi hakikî manada kul yapmayı İslamî ilimlerle pozitif bilimleri harmanlayarak öğrencilerini hem maddî hem de manevî yönden yetiştirmeyi hedefleyen okullardır. Asr-ı saadetle başlayan, Osmanlı ile devam eden bu muhteşem sancak, bugün "Asım'ın nesli" olarak gördüğümüz İmam Hatip nesli tarafından onurla taşınmaktadır.

 

Günümüzde her alanda milletimize hizmet eden bu altın nesil,  gelecekte de Allah'ın izniyle, yakın coğrafyamız başta olmak üzere bütün dünyada huzur, barış, hoşgörü iklimini yeşertecektir.

 

Gelin bu davaya hep beraber sadece omzumuzu değil, yüreğimizi koyalım. Yarınların altın neslinin fertleri , sizin güzide evlatlarınız olsun.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.09.2022 - Güncelleme: 14.09.2023 12:49 - Görüntülenme: 989
  Beğen | 4  kişi beğendi